Categorii produse cosmetice
Trucuri pentru un machiaj perfect
Trucuri pentru un machiaj perfect
Ne intrebam adesea ce le face pe femeile din jurul nostru sa aiba o fata impecabila si un machiaj perfect. Raspunsul l-am gasit si sunt fericita sa vi-l impartasesc.

Am incercat mai multe tipuri de fond de ten: L’oreal, Revlon, Dior, Channel, Max Factor, Shiseido, NYX si lista poate continua. Unele mi-au placut mai mult, altele mai putin dar nici unul dintre ele nu am simtit ca este cel pe care il caut.
Lucrurile s-au schimbat cand am inceput sa folosesc primer NYX. Fata mea a inceput sa semene cu o panza de canvas intacta pe care puteam sa aplic cu usurinta fondul de ten. Primerul imi acopera liniile fine si eventualele pete, pielea devine foarte neteda iar fondul de ten este absorbit perfect de piele, fara sa mai am urme in cazul in care nu il aplic foarte bine, fara sa existe surplus de fond de ten pe piele. Sunt in sfarsit incantata de rezultatul obtinut. Asadar fetelor folositi primer NYX inainte de aplicarea fondului de ten si veti fi incantate de rezultat.

Probabil ca ati urmarit tot felul de tutoriale pe you tube, ca ati citit numeroase trucuri de machiaj insa prea putine va spun care este secretul unui machiaj impecabil care sa reziste mai mul timp: folosirea unei baze de machiaj. Aceasta baza pentru machiaj se aplica pe pleoape inainte de aplicarea creionului de ochi si a fardurilor.
Baza de machiaj va permite o aplicare mult mai usoara a fardurilor si a creionului de ochi. Fardurile devin mai cremoase, creionul aluneca usor, pot aplica tot felul de umbre fara ca fardurile sa se scuture pe fata sau sa se amestece cu nuantele deja aplicate iar operatiunea de make-up dureaza mult mai putin. Recomand baza de machiaj de la NYX, o veti adora dupa prima aplicare.