Categorii produse cosmetice

Set cadou Bobbi Brown

Cod produs--298
Ron  400,00   TVA inclus

Set cadou Bobbi Brown

Setul cadou de la Bobbi Brown contine: Blush Bobbi Brown Bronze Shimmer Break, Rimel Bobbi Brown, Blush pentru buze si pometi, Eyeliner gel nuanta Caviar Ink, Perie aplicare Eyeliner, Luciu de Buze, Crema hidratanta pentru fata.
Blushul Bobbi Brown contine 5 nuante care pot fi aplicate pe obraji, nuanta cea mai deschisa aplicandu-se in partea superioara dar cele 5 nuante pot fi folosite individual ca farduri pentru ochi. Textura blushului permite obtinerea unui machiaj de calitate ce rezista intreaga zi. Pentru a oferi luminozitate ochilor aplicati nuanta cea mai deschisa in partea superioara a pleoapei imediat sub spranceana. De asemenea nuanta cea mai deschisa o puteti aplica pe waterline pentru a mari luminozitatea ochilor.
Rimelul are o formula inovatoare cu rol de alungire, ingrosare si conturare a genelor fara a le lipi sau usca. Este recomandat si pentru persoanele care poarta lentile de contact. Are rezistenta indelungata si se demachiaza foarte usor cu produse destinate demachierii ochilor. Ofera o stralucire deosebita genelor tale.
Pot Rouge Bobbi Brown pentru pometi si buze a castigat multe premii oferite de revistele de frumusete din Anglia si de peste ocean, bucurandu-se de aprecierea consumatoarelor pentru utilizarea ei multipla si rezistenta indelungata. Aplic-o pe pometi pentru o evidentiere discreta a acestora si pe buze inlocuind perfect rujul mat.
Eyelinerul gel de la Bobbi Brown iti ofera imaginea unui tus lichid cu aspect de gel. Nuanta caviar ink este un maro inchis, foarte frumos fiind o alternativa potrivita daca nu vrei sa optezi zilnic pentru un negru puternic.
Luciul de buze Bobbi Brown are rol de hidratare profunda a buzelor si de stralucire a acestora. Luciul este transparent si poti sa-l folosesti singur pentru o stralucire naturala, discreta a buzelor sau peste rujul tau favorit.
Trusa este completata de o crema mini de hidratare profunda a fetei si de geanta machiaj Bobbi Brown in care poti sa tii toate aceste produse.
Beneficiati de produsele Bobbi Brown la un pret promotional. Produs in USA.