Categorii produse cosmetice

Nioxin System 6 pentru par normal cu structura medie spre groasa

Cod produs--252
Ron  115,00   TVA inclus

Nioxin System 6 pentru par normal cu structura medie spre groasa

Nioxin System 6 este recomandat pentru par normal sau vopsit cu structura medie spre groasa care este distrus si cade puternic.
Nioxin System 6 contine sampon Nioxin System Cleanser 6 de 150 ml, Nioxin Scalp Revitaliser 6 de 150 ml si Nioxin Scalp Treatment 6 de 40 ml.
Nioxin System Cleanser 6 este un sampon ce curata foarte bine parul eliminand acizii grasi, excesul de sebum si reziduurile de pe par si scalp. Apoi se aplica Nioxin Scalp Revitaliser ce are rol de intarire a firului de par si restabilire a nivelului de hidratare. Se lasa sa actioneze 3 minute dupa care clatiti foarte bine parul. La sfarsit se aplica Nioxin Scalp Treatment 6 ce contine anti-oxidanti, ingrediente din plante si methyl nicotinate ce reimprospateaza scalpul. Este un produs cu protectie solara. Poate provoca inrosirea temporara a scalpului. Nu este nevoie sa clatiti dupa aplicarea tratamentului. Tehnologii folosite: Glyco-Shield pentru scalp si pentru parul tratat chimic, cu extract de ceai alb, ulei de menta si agenti de ingrijire. Ofera o tehnologie cu dubla protectie pentru hidratarea si protectia parului colorat, lasand in acelasi timp scalpul intinerit si improspatat; Smoothplex cu aminoacizi de matase, ulei din nuci de kukui si agenti de ingrijire; mentine hidratarea si reduce caderea parului prin consolidarea rezistentei impotriva degradarii si ruperii; Scalp Access Delivery System cu vitamine, extracte din plante, protectie solara SPF 15 si agenti de purificare. Ajuta la indepartarea sebumului din jurul firului de par si a reziduurilor de pe scalp, oferind in acelasi timp si protectie solara. Cu Nioxin System 6 parul tau va fi mai dens, mai puternic si mai stralucitor.