Categorii produse cosmetice
Jumbo Eye Pencil
Jumbo Eye Pencil

Produsul in sine nu este nou pe piata internationala de make-up fiind foarte comercializat in USA si UK. In Romania e folosit in mod regulat de cunoscatori.
NYX jumbo eye pencil este cea mai buna creatie de la NYX si cel mai bine vandut produs de acest tip de ceva ani incoace deoarece reuseste sa creeze un look inocent si natural pentru zi sau sexy & smoky pentru petreceri.

Fiind un produs esential in orice trusa de machiaj, make-up artistii internationali le-au dovedit celor de la NYX ca au reusit mai mult decat si-au propus cu acest produs. Jumbo eye pencils pot fi folosite si ca farduri sau baze de machiaj avand in continut uleiuri minerale si pudre.
Toate culorile sunt pigmentate, cremoase si se aplica usor. O cerinta pentru un aspect profesional e aplicarea unei cantitati mici intr-un strat subtire si uniform. Este imposibil sa nu iti faca cu ochiul nici una din cele 28 de nuante.

Desi unele culori ar putea sa ti sa para initial mult prea indraznete, folosind technica potrivita iti poti schimba total look-ul. Daca nu te poti hotara ce ti se potriveste e bine sa incepi cu o nuanta dechisa, ceva de genul Milk, Yogurt sau Cottage Cheese.
Milk 604 este nuanta cea mai cautata in Romania pentru ca nu exista un produs echivalent care sa aiba intrebuintari complexe in cadrul make-up.

Daca nu ai deja un Jumbo NYX este foarte posibil sa ai nevoie de el in viitor