Categorii produse cosmetice
Istoria produselor cosmetice NYX si Sanctuary
Istoria produselor cosmetice NYX si Sanctuary
Despre linia de cosmetice NYXNumele companiei vine de la NYX, cunoscuta ca zeita noptii in Grecia antica. Linia de cosmetice a fost infiintata in 1999 in Los Angeles si ofera calitate foarte buna la preturi accesibile.
NYX ofera o gama larga de produse farduri de ochi, fonduri de ten, blushuri, gene false, rujuri, baze pentru machiaj si glossuri. NYX este compania de cosmetice care a crescut cel mai repede in SUA. Se diferentiaza printr-o gama larga de culori foarte pigmentate care au impresionat pe multi dintre cei mai buni make up artisti si celebritati din intreaga lume. Comentariile cumparatorilor din intreaga lume vorbesc despre textura matasoasa, despre gama foarte larga de nuante atat pentru farduri cat si pentru rujuri sau lac de unghii, despre rezistenta indelungata si preturi accesibile.Despre Sanctuary Spa
Sanctuary Spa Covent Garden s-a infiintat acum 30 de ani in Londra si este un centru spa destinat femeilor care tin la propriul corp si adora sa se rasfete. Sanctuary considera ca femeile care au grija de corpul lor au acea stralucire interioara care se reflecta pe fata lor si in felul lor de a fi.

Sanctuary Spa este cel mai bine cotat spa din Anglia si impreuna cu terapeuti de renume au dezvoltat o linie de produse cosmetice profesionale care combina ingrediente bogate, naturale sau formule revolutionare care iti permit sa realizezi propriul spa acasa. Produsele Sanctuary Spa sunt cele mai bine vandute produse spa in Anglia si au reusit sa se impuna prin calitate, pret si arome atent combinate care se imprima in piele si iti dau o senzatie fresh intreaga zi.