Categorii produse cosmetice

Fond de ten mineral Bellapierre nuanta Latte

Cod produs--MF3
Pret vechi:  159,00  Ron
Ron  135,00   TVA inclus

Fond de ten mineral Bellapierre nuanta Latte

Fondul de ten mineral Bellapierre este 100% natural si contine 4 ingrediente naturale: mica, oxid de zinc, oxid de fier, dioxid de titan. Aceste minerale ofera fondului de ten Bellapierre proprietatile unui concealer, al unui fond de ten cu factor de protectie solara, al unei pudre de finisare si al unei pudre de fixare. Toate cele 5 functii se gasesc intr-un singur produs. Fondul de ten mineral va permite tenului tau sa respire, nu il va incarca, il va hidrata si iti va oferi o stralucire fina, naturala.

Proprietati

Fondul de ten mineral Bellapierre nu contine talc, uleiuri, aditivi, vopsele sau conservanti sintetici. Este un produs recomandat de medicii dermatologi. Este noncomedogenic, nu contine ulei si nu incarca porii. Este recomandat pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul cu probleme. Are factor de protectie 15 UVA si UVB si proprietati antioxidante. Ofera tenului tau un aspect tanar si sanatos si diminueaza aspectul liniilor fine si a ridurilor. Nuanta latte este potrivita pentru un ten deschis cu nuante rose.

Mod de aplicare

Se recomanda aplicarea fondului de ten dupa aplicarea fardului de ochi astfel incat daca sunt urme de fard pe fata sa le puteti indeparta inainte de aplicarea fondului de ten.Se aplica pe fata hidratata cu o pensula mare sau un buretel.

Contine 9 g. Produs in USA.