Categorii produse cosmetice

Fond de ten mineral Bellapierre nuanta Ivory

Cod produs--MF2
Pret vechi:  159,00  Ron
Ron  135,00   TVA inclus

Fond de ten mineral Bellapierre nuanta Ivory

Fondul de ten mineral Bellapierre este realizat 100% din ingrediente naturale: mica, oxid de zinc, oxid de fier, dioxid de titan.  Este un produs 5 in 1 deoarece are proprietatile unui fond de ten, unui concealer, a unui factor de protectie, a pudrei pentru finisare si a pudrei de fixare. Toate cele 5 functii se gasesc intr-un singur produs. Fondul de ten mineral va permite tenului tau sa respire, nu il incarca, il hidrateaza si iti ofera o stralucire fina, naturala.

Proprietati

Fondul de ten mineral Bellapierre nu contine uleiuri, talc, aditivi, conservanti sintetici sau vopsele. Este un produs recomandat de medicii dermatologi. Este noncomedogenic, nu contine ulei si nu incarca porii. Este recomandat pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul cu probleme.Are proprietati antioxidante si factor de protectie 15 UVA si UVB.>Ofera tenului tau un aspect tanar si sanatos si diminueaza aspectul liniilor fine si a ridurilor.Nuanta ivory este recomandata pentru un ten deschis, neutru.

Mod de aplicare

Se recomanda aplicarea fondului de ten dupa aplicarea fardului de ochi astfel incat daca sunt urme de fard pe fata sa le puteti indeparta inainte de aplicarea fondului de ten.Se aplica pe fata hidratata cu o pensula mare sau un buretel.

Contine 9 g. Produs in USA.