Categorii produse cosmetice

Fond de ten mineral Bellapierre nuanta Cinnamon

Cod produs--MF4
Pret vechi:  159,00  Ron
Ron  135,00   TVA inclus

Fond de ten mineral Bellapierre nuanta Cinnamon

Fondul de ten mineral Bellapierre este un fond de ten pudra obtinut din 4 ingrediente naturale: mica, oxid de zinc, oxid de fier, dioxid de titan. Aceste minerale ofera fondului de ten mineral Bellapierre proprietatile unui concealer, al unui fond de ten cu factor de protectie solara, al unei pudre de finisare si al unei pudre de fixare. Toate cele 5 functii se gasesc intr-un singur produs. Fondul de ten mineral se deosebeste de celelalte tipuri de fonduri de ten prin faptul ca permite tenului sa respire, nu il incarca si ofera o stralucire fina, naturala.

Proprietati

Fondul de ten mineral Bellapierre nu contine talc, uleiuri, aditivi, vopsele sau conservanti sintetici. Este un produs recomandat de medicii dermatologi. Este noncomedogenic si nu incarca porii. Este recomandat pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul cu probleme. Are proprietati antioxidante si factor de protectie 15 UVA si UVB. Ofera tenului tau un aspect tanar si sanatos si diminueaza aspectul liniilor fine si a ridurilor. Nuanta cinnamon este recomandata pentru un ten mediu, cu nuante neutre.

Mod de aplicare

Se recomanda aplicarea fondului de ten dupa aplicarea fardului de ochi astfel incat daca sunt urme de fard pe fata sa le puteti indeparta inainte de aplicarea fondului de ten.Se aplica pe fata hidratata cu o pensula mare sau un buretel. Contine 9 g. Produs in USA.