Categorii produse cosmetice
Cum sa ai o fata perfecta fără prea mult efort
Cum sa ai o fata perfecta fără prea mult efort
1. Indepartează cearcanele si pungile de sub ochi utilizand 2 linguri de metal.

Pentru a-ti mentine pielea intinsa si vesnic tanara sau pentru a indeparta pungile inestetice de sub ochi, ia 2 linguri de metal si pune-le in congelator pentru 30 minute sau chiar o ora.
Dupa ce le-ai luat din congelator aplica-le sub ochi pe zonele umflate sau innegrite. Multe persoane nu cred in efectul acestor linguri dar chiar functioneaza.2. Nu lasa sa se usuce fata

Daca ai o raceala nu lasa sa se usuce nasul si sa fie crapat. O metoda buna este sa iei putin din strugurelul de buze si sa-l aplici pe nasul crapat. Va avea acelasi efect ca si pentru buze.3. Nu folosi doar un singur tratament impotriva acneei.
Incearca sa combini mai multe metode si mai multe tratamente pana identifici combinatia perfecta pentru fata ta. Asigura-te ca combinatia nu este toxica4. Mentine-ti sprancenele frumos aranjate dar nu incerca sa atingi perfectiunea in aranjarea lor intrucat de cele mai multe ori le vei strica forma.5. Deseneaza-ti nasul

S-ar putea sa gandesti ca forma nasului nu poate fi schimbata fara interventie chirurgicala insa aceasta este o greseala.
Ai nevoie de putin primer si toner. Asigura-te ca ambele sunt potrivite pentru pielea ta. Aplica primerul pe nas incercand sa definesti forma care iti place, apoi aplica tonerul si intinde pe langa primer astfel incat sa-l incadrezi frumos pe fata ta. Vei fi surprinsa cat de usor poti sa-ti redesenezi nasul. Primerul se aplica doar deasupra nasului nu si pe laterale si nu folositi o cantitate mare de primer pentru ca atunci nasul va arata ciudat.