Categorii produse

Termeni de utilizare a site-ului

   Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a acestui material. Inregistrarea ca utilizator a acestui site, accesarea, vizitarea, cumpararea sau folosirea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.azida.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos. Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele noastre.

                Confidentialitatea datelor personale
  In conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. PDKRAFT SRL are obligatia de a folosi in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale despre Dvs sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor personale este de a opera si livra comenzile efectuate de Dvs.
Conform Legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces si interventie asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Deasemenea, aveti dreptul sa va opuneti datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
 
                Returnarea produselor cosmetice
 Ordonanta Guvernului 130/2000 prevede urmatoarele: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

  Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original (inclusiv folia protectoare daca aceasta exista), fara a reprezenta urme de uzura, modificare sau consum.
  S.C. PD KRAFT SRL va inapoia valoarea comenzii (exclusiv taxele de transport) in cel mult 30 de zile de la data returnarii, prin transfer bancar in contul specificat de client. Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate.

Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.
                     Litigii
Orice litigiu intre SC PD KRAFT SRL si client va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.