Pentru a adera la programul nostru de afiliere, trebuie sa va faceti cont pe site-ul nostru si sa postati linkurile pe care o sa le gasiti in contul Dvs , pe site-urile de socializare, pe forumuri, bloguri etc. Linkurile contin codul Dvs unic de client, astfel incat atunci cand un cumparator intra pe site-ul nostru prin linkurile care contin codul Dvs de client si comanda de pe site-ul nostru, la confirmarea comenzii ( livrare) veti primi 5% din valoarea comenzii.
Linkurile contin un cod unic personal corespunzator contului Dvs. La intrarea pe site-ul nostru de pe linkurile acestea se seteaza un cookies cu codul Dvs ce va ramane memorat in browser-ul vizitatorului timp de 30 de zile, astfel incat daca in timp de 30 de zile de la redirectionarea pe site-ul nostru vizitatorul va face o comanda, bonusul respectiv se atribuie contului Dvs. 
Banii se inregistreaza in contul Dvs si ii puteti folosi la achizitionarea produselor de pe site-ul nostru. Daca suma din contul Dvs este mai mica decat valoarea produsului pe care doriti sa il achizitionati, aceasta se va scadea din valoarea totala a produsului. Daca suma pe care ati acumulat-o depaseste valoarea produsului sau produselor pe care doriti sa-l achizitionati, restul va ramane in contul Dvs si il veti putea folosi la o comanda ulterioara. Va multumim si va asteptam sa faceti parte din echipa noastra.